Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteJoc Monopoly junior

Succesul jocului clasic Monopoly i-a determinat pe cei de la Hasbro sa aduca pe piata si o varianta destinata copiilor. Asa a aparut jocul Monopoly Junior. Monopoly Junior este un joc simpatic, simplu și atractiv pentru copii în care ei intra in primele tranzactii in lumea unui parc de distractii. Pe multe le gasiti la oferta la cele mai mari magazinel on-line.


Copiii se pot deplasa prin parc, cumparand obiective care mai de care mai atragatoare. In Monopoly Junior poti instala chioscuri de bilete si solicita taxa de la oricine aterizeaza pe proprietatile tale din parcul de distractii. Poti sa devii fericitul proprietar al unei sali de cinema, al unui magazin de jucarii, al unei gherete de inghetata sau chiar al unei piscine.

Spre deosebire de jocul destinat adultilor si copiilor mai mari de 8-10 ani, Monopoly Junior se adreseaza copiilor de 5 ani. Monopoly Junior dureaza mai putin, nu se admit schimburi intre proprietati, dar oricum jocul este foarte placut de copii pentur simplul fapt ca au ei banii lor.

Succesul jocului Monopoly Junior a fost urmat si de aparitia unor alte variante, respectiv Monopoly Petrecerea sau Monopoly cu castelul Elsei, Monopoly cu Minioni, etc. Mai nou exista si un joc Monopoly Junior cu banca electronica pentru banuti.


Jocul Monopoly Junior de la Hasvro conţine o tablă de joc, 4 pioni, 30 cartonaşe goale, 4 foi autocolante (30 autocolante pe foaie), 28 cartonaşe „Titlu de proprietate”, 16 cartonaşe „Şansă”, 16 cartonaşe „Cufărul comunităţii”, 32 case verzi, 12 hoteluri roşii, 2 zaruri, pachet de bani şi ghidul jocului.

Regulile dupa care se joaca toate aceste jocuri sunt identice cu cele ale jocului Monopoly Junior simplu, doar personajele difera. Chiar daca este placut de cei mici, Monopoly Junior nu este decat un joc de parcurs cu zaruri, cu banuti si in care succesul depinde exclusiv de noroc. Daca doriti un joc pentru dezvoltarea gandirii logice si a inteligentei Monopoly Junior nu este cea mai potrivita alegere. Idei de jocuri de acest fel gasiti cel mai bine structurate pe Abrakadabra.ro, un site dedicat exclusiv jocurilor educative si de gandire pentru copii.