Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai micicarturesti.ro


Joc pentru copii peste 7 ani cu vraji si vrajitoare

Chiar daca Halloween-ul a trecut, noi continuam sa va prezentam o serie de jocuri atragatoare pentru copii prin temele cu vrajitoare si magii. Jocurile sunt excelente pentru a da calitate si savoare timpului petrecut cu familia sau prietenii.

Astazi este randul jocului Cartea de magie de la Drei Magier Spiele..

In acest joc copii sunt asistenți magicieni care trebuie sa faca dovada maiestriei in prepararea potiunilor magice. Trebuie sa adune  împreună ingredientele necesare iar pentru aceasta le este permisa sa foloseasca trucuri magice la indemana novicilor – sa dubleze sau sa injumatateasca cantitatile pe care le au la dispozitie cu ajutorul unor oglinzi magice.

Fiecare jucator dispune de toane pe post de 2 cazane magice, doua cartoane pe post de foc si 8 lemne de foc.

Pentru a incepe jocul cele 22 de carti cu ingrediente magice ciuperci , păianjeni , broaște sunt amestecate si asezate in doua stive si apoi acoperite cu o coperta de carte.

Pentru a începe prima rundă , coperta cartii este ” deschisa „, astfel încât devin vizibile 4 ingrediente.

 

 

 

 

 

Acestea formeaza reteta potiunii magice. Apoi jucătorii isi pun cazanele pe foc si incep sa si le roteasca astfel incat sa realizeze amestecul indicat de reteta.

Magia si atractivitatea jocului vine din faptul ca cele doua cazane sunt astfel gandite incat au niste oglinzi care permit ca intr-o anume pozitie un ingredient sa apara ca fiind dublu in cazan sau altul la jumatate.

 

 

Odată ce un jucător crede că a marcat exact numărul și tipul de ingrediente de care are nevoie , el se termină runda . Dacă el a creat poțiunea corectă , pionul sau se mișcă două spații pe pistă , în caz contrar ceilalti jucatori vor avansa un spatiu. Jucătorii demonteaza apoi cazanele, se intorc alte doua carti cu ingrediente, aparand astfel o noua reteta si incepe o noua runda.

 

Jocul se termina cand se termină toate retetele sau cand un jucator a ajuns la final.

Poțiune magică este un joc magic prin modul de construire al cazanelor micilor vrajitoare. Oglinzile din aceste cazane fac ca orice magie sa fie posibila. si astfel in loc de o broasca in cazan sa se reflecte 3!

Pentru a castiga copii trebuie sa fie rapizi. Atat la ansamblarea celor doua vase cat si la plasarea pitrelor pe foc astfel incat sa sa obtina vizibilitatea perfectă a ingredientelor cerute de reteta .

 

Jocul este foarte captivant pentru ca manipularea vaselor este distractiva  în căutarea combinației potrivite din jocul oglinzilor.  Jocul ii va învăța pe copii magia oglinzilor și modul în care să se pot pozitiona obiectele in fața lor pentru a ajune la combinațiile dorite.

Un joc deosebit, ingenios, captivant. Un cadou perfect pentru un copil de 7 ani, baiet sau fata deopotriva.

 

Publicat de in jucarii pe 1 noiembrie 2013
Etichete: , , , , | 1.171 vizualizari