Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Tractoras John Deere cu surubelnitaJoc Piticot Noriel

Jocul Piticot de la Noriel este unul dintre primele jocuri pe care il puteti oferi unui copil de 3- 4 ani.
Piticot este foarte simplu ca reguli. Este un joc de zaruri, in care copii trebuie sa parcurga un traseu pe care se mai gasesc niste capcane sau puncte norocoase.
Nu cere strategie sau tactica din partea copiilor. Chiar si asa insa, Piticot merita jucat intrucat ii familiarizeaza pe cei mici cu ideea de joc, cu respectarea regulilor, cu ceea ce inseamna zar si noroc sau ghinion.Important ar fi sa nu ramaneti doar la Piticot, de care copii se vor plictisi destul de repede. Pe masura ce cresc, este bine sa le oferiti jocuri care sa le stimuleze inteligenta si logica, creativitatea, atentia, memoria si spiritul de observatie.

O varianta imbogatita a jocului Piticot, unde jocul se combina cu elemente de strategie si inte;ligenta emotionala este jocul Comoara ascunsa.Pentru un ghid perfect si complet in acest sens noi va recomandam cu caldura site-ul abrakadabra.ro unde veti gasi jocurile potrivite fiecarei varste grupate pe tipuri astfel incat sa oferiti o gama cat mai larga copiilor astfel incat sa le stimulati o dezvoltare armonioasa a tuturor tipurilor de inteligenta.