Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestecarturesti.ro


Joc Stai la coada la reducere pe elefant

Jocul Stai la coada il gasiti zilele acestea  (deembrie 2014) la cel mai mic pret la elefant. Reducerea este de 20%.


Pentru amatorii de jocuri de societate, va invitam sa degustati cu incredere si jocurile propuse de cel mai nou site de jocuri de societate pentru familii www. abrakadabra.ro


Jocul Stai la coada te intoarce in timp, in perioada comunista in Polonia anilor 1980.

Chiar dacă oamenii aveau in viaţă un scop cu totul şi cu totul diferit, dorinţe prozaice, realizarea viselor fiecăruia era strâns legată de aprovizionarea cu mărfuri a reţelei de magazine de cartier.

Vestea bună este că jucătorii încep incursiunea lor în istorie cu ceva bani puşi deoparte. Vestea proastă este că pe lângă problema aprovizionării, livrarea produselor se face in cantităţi foarte mici.

Ai o sacosa, o lista de cumparaturi si du-te. Dar nu la supermarket cum mergi acum. Ci prin magazine care se golesc cu fiecare secunda care trece. In plus, la uşă s-a format deja o coadă în aşteptarea bunurilor; unii spun că ar fi o livrare azi dar nu se ştie niciodată sigur. Într-o economie planificată central cumpăratorii trebuie sa gândească strategic, să se asigure că membri familiei stau la cozile care trebuie, să asculte zvonurile, să fie atenţi cu speculanţii şi, mai presus de toate, să se ţină bine pe picioare stând la coadă deoarece numai coatele ascuţite şi buna cunoaştere a mersului economiei comuniste a anilor ’80 le vor permite obţinerea lucrurilor de bază de pe lista de cumpărături.

Pentru alte idei de jocuri de societate pentru copii, jocuri de echilibru, jocuri de strategie, jocuri de memorie, jocuri de viteza de reactie perfecte pentru petreceri, va invitam sa viiztati si indexul nostru de jocuri de aici.

Publicat de in reduceri pe 22 ianuarie 2014
Etichete: , | 4.445 vizualizari