Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?bestkids.ro


Joc Taboo

Jocul Taboo este un joc de comunicare. Unul dintre cele mai populare jocuri din aceasta categorie. Popularitatea sa vine din faptul ca este un joc foarte usor de explicat, se joaca repede si este potrivit pentru un numar mare de jucatori.

In jocul Taboo primesti niste notiuni, niste termeni pe care trebuie sa-I comunic partenerului de joc intr-un timp limita si incercand sa eviti folosirea anumitor cuvinte care ar face foarte usora ghicirea notiunii respective. Este practice un joc de ghicitori pentru copii mai mari.


Pentru a ajunge un campion la Taboo trebuie sa ai un vocabulary foarte dezvoltat  si sa fii creativ. Prin faptul ca te oblige sa eviti anumite cuvinte cand le descrii pe altele, jocul te cam forteaza sa iesi din tipare. Bineinteles cuvintele pe care trebuie sa le eviti sunt tocmai cele care iti vin cel mai rapid in minte cand vrei sa decrii o anumita notiune.

Asadar vei fi nevoit sa gasesti sinonime sau alte descrieri foarte elocvente intr-un timp foarte scurt.  E practice un joc care te forteaza sa gandesti fara sa fie un joc mathematic.

Publicat de in Jocuri de cooperare, jucarii pe 8 mai 2017 | 825 vizualizari