Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Ponei de jucarie de incalecat care mergeJocuri noi Noriel

Jocul Albinuta si fagurele de la Noriel

Jocul Albinuta si fagurele de la Hasbro il gasiti la Noriel si la alte maazine de mai jos, sub numele de Fii atent la albinuta


Este un joc in care copii incearca sa adune polen din stup fara a fi intepati de albinuta. NU va faceti grija, copiii nu vor fi raniti. Albinuta doar apusa saisi bage nasucul in locul unde este depozitat polenul pe care copiii il aduna.

Este unul dintre cele mai simple jocuri pentru copii. Practic jocul are reguli intuitite. Trebui sa aduni polen si sa te feresti de albina. Vei sti cand sa te feresti dupa vibratiile care apar inainte ca albinuta sa isi faca aparitia. Asadar un pic de atentie nu strica insa Albinuta si fagurele este un joc in care nororul are un rol foarte important.

 

Pentru jocuri in care norocul se imbina si cu un pic de efort de gandire din partea copiilor, va spunem sa incercati cu incredere  jocurile de logica si strategie pentru copiii de la Abrakadabra.ro. Aceste jocuri sunt foarte bune si pentru a compara preturile la jocurile de la alte magazine in functie de raportul calitate-pret.


 

 

 

carturesti.ro

Produse similare: