Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Jocul bete sugubete

Jocul Bete Sugubete de la Noriel este un joc distractiv si amuzant pentru copii. Un joc cu reguli foarte simple, usor de explicat si de inteles de catre oricine.
Dupa ce am infipt toate cele 60 de bete in turn, umplem turnul cu bile. Apoi, pe rand fiecare jucator, cand ii vine randul incearca sa scoata in turn un bat de culoarea sa. Betele sunt de 6 culori. Fiecare jucator joaca cu o culoare. Scopul jocului este sa incerci sa scoti batul astfel incat acest fapt sa nu determinae caderea bilelor din turn.

O varianta mai calitativa este jocul Cuibul lui Kiki de la Abrakadabra.ro

joc bete sugubete

 Este mai mult un joc de noroc decat unul de logica si indemanare. La inceput vor cadea foarte putine bile, acestea fiind tinute de plasa creata de betele infipte in turn. Insa pe masura ce raman din ce in ce mai putin bete infipte, plasa se rareste si orice bat ai scoate tot vor cadea bile. Cate cad, mai multe sau mai putine este mai mult o chestiune de noroc decat de strategie si inteligenta copilului.
Asa ca daca doriti un joc de noroc, simplu si distractiv, jocul Bebe sugubete de la Noriel este o alegere potrivita. La fel si jocul cu bile distractiv de la Nicoro. La alte magazine am vazut ca exista chiar si o varianta de acest tip de joc, dar mic, pentru calatorii.

Daca doriti insa jocuri adevarate de logica si indemanare, cele mai bune le gasiti la Abrakadabra.ro, impartite corect pe categorii de varsta si tip de joc, pentru cea mai buna si corecta alegere.