Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Masina de salvare cu BarbieJocul Scrabble – un joc din nou la moda

Zilele trecute ne-a retinut atentia o reclama la TV. Era o reclama la Scrabble. Este laudabil daca se promoveaza din nou jocul de Scrabble.

Asadar este la moda sa joci Scrabble, cel mai popular joc de cuvinte din lume.

Pe cat de usor este de jucat Srabble, pe atat de cunoscut este. Are reguli simple, este usor de jucat si stimuleaza inteligenta jucatorilor incurajand spiritul de competitie si dezvoltarea vocabularului.

Cel mai des gasiti reduceri la Scrabble original la elefant.ro si noriel.ro  . La Noriel reducerile pot fi uneori chiar mai mari decat la Elefant.

Tot la Noriel gasiti si o varianta de joc Scrabble pentru copii mai mici, Scrabble Junior.


Daca nu il mai gasiti la elefant.ro sau Noriel iata de unde mai puteti comanda jocul Scrabble. Poate il aduce Mos Craciun unei fetite sau unui baietel de 8 anisori. Este un cadou la care copilul va reveni mereu. Nu va fi o jucarie care va fi acaparata de praf pana la primavara.


Pentru alte idei de jocuri pentru copii, jocuri de echilibru, jocuri de strategie, jocuri de memorie, jocuri de viteza de reactie perfecte pentru petreceri, va invitam sa viiztati si indexul nostru de jocuri de aici. Toate jocuri sunt grupate pe varste, astfel incat sa va fie usor sa alegeti jocul potrivit pentru copilul tau.