Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Stropitoare de gradina pentru copiiJocul Vietii Noriel

UPDATE – Pentru ca jocul Vietii pare ca s-a cam epuizat, va recomandam un joc similar, pe acelai principiu ca cel descris mai sus si anume jocul CV de la Granna.


De asemenea, un joc care ii invata pe copii despre imporatnta drumului ales in viata este jocul Comoara ascunsa de la Logis


Regaseste aventura din Jocul vietii intr-un nou ambalaj care imita o cutie de pizza.

Jocul Vietii de la Hasbro este o experienta pentru intreaga familie dar mai cu seama pentru copii care invata in joaca, alaturi de parinti, cam cum e cu mersul vietii.

Invarte roata destinului si porneste pe drumul tau spre aventura.

Pe tabla de joc iti poti alege drumul pe care doresti sa-l urmezi in viata: te poti casatori, poti avea copii sau poti deveni vedeta rock – dar doar daca iti doresti cu adevarat.

Unde te vor duce alegerile tale?

Jocul vietii ii invata pe copii ca in viata trebuie sa faci alegeri, poti merge pe un drum singur, dar mai putin remunerat sau pe un drum mai riscant dar cu mai multe beneficii potentiale.

Mai inveti insa si faptul ca in viata se intampla si lucruri neprevazute (iti pierzi jobul, de ex.) fata de care trebuie sa gasesti o solutie pentru a merge mai departe.

Desi nu l-am vazut catalogat nicaieri ca fiind un joc educativ, noi asa l-am cataloga in primul rand.

Jocul vietii este ca o lectie de viata, predata in joaca, asa cum e viata, cu bune, cu rele, insa ca si viata, jocul vietii merita jucat.

Bineinteles, cel mai bine este ca parintii sa fie alaturi de copii cand joaca jocul vietii. Va fi un moment excelent pentru a explica multe lucruri copiilor.

 

Pentru alte jocuri de familie excelente de jucat impreuna cu copii, va recomandam cu drag site-ul exclusiv de jocuri pentru copii www.abrakadabra.ro unde veti gasi jocuri absolut magice pentru distractia copiilor si a voastra deopotriva.