Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Jocuri copii 10 ani – 12 ani

 • Cavalerii expirati
  10 ani - 12 ani
  Jocul Cavalerilor expirati este o combinatie haioasa intre un joc de tip macao si un joc de tip razboi. Un joc captivant care cere in egala masura concentrare, intuitie, strategie si un dram de noroc.
 • Super Farmer este un joc de familie in care fiecare jucator detine rolul unui fermier. Scopul jocului este de a creste, schimba si aduna animale, iar castigatorul este cel care aduna cel putin cate un fel de animal (exceptand cainele). Dar atentie, in vecinatate dau tarcoale un lup si o vulpe, iar animalele ...
 • Joc Qubix
  10 ani - 12 ani
  Qubix este un joc de logica si strategie 3D in care fiecare jucator foloseste blocuri de 1, 2 sau 3 caramizi din lemn pe care le va folosi în constructia sa sau cea a co-jucatorilor.
 • Joc copii Vapoare
  10 ani - 12 ani
  Doi amirali se lupta pentru a cuceri marea. Castigator este jucatorul care reuseste primul sa doboare nava adversarului.
 • Micul magician se uita cu mirare. Este vreun zid prin apropiere? Ucenicii magicianului cerceteaza curiosi labirintul. Au o sarcina grea azi: trebuie sa caute simbolurile magice! Dar magicienii mari le joaca feste copiilor: drumurile se închid ca prin minune si apar tuneluri ascunse. Fiecare jucator ...