Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Jocuri copii 6 – 7 ani -> Jocuri cu zaruri

Jocuri cu zaruri pentru copii

Jocuri cu zaruri pentru alte varste:
 • Ciobanasul
  6 ani - 7 ani
  Ciobanasul este un joc antrenant care ajuta la dezvoltarea gandirii logice. In acest joc, copii isi antreneaza memoria si puterea de concentrare, isi dezvolta abilitatile de planificare si strategie.
 • Comoara ascunsa
  6 ani - 7 ani
  Comoara ascunsa este un joc de strategie educativ ce se adreseaza copiilor curiosi si curajosi care doresc sa faca noi descoperiri.
 • Pe varful unei ruine traieste fantoma batrana. Cativa copii indrazneti urca treptele incovoiate in cea mai mare liniste – fiecare vrea sa ajunga primul si sa trezeasca fantoma cu un „Buuu” rasunator. Fantoma cunoaste insa aceasta farsa veche si a vrajit in taina zarul, astfel incat copiii insisi se ...
 • Ajutor! Mica printesa a fost inchisa in turn si vrajitorul malefic a ascuns cheia in padure. Jucatorii pornesc in mare graba in cautarea cheii. Dar atentie: vrajitorul incearca sa le-o ia inainte. Cine gaseste ascunzatoarea cheii, poate incerca sa o elibereze pe printesa. Dar ce se intampla? Turnul este ...
 • A venit timpul sa-l ajutam pe morar sa scoata sacii cu faina din batrana moara. Dar fantomele nevazute si-au gasit o distractie de milioane: le face placere sa sperie copiii si sa-i faca sa verse faina. Asa ca mergi cu grija!