Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Jocuri copii 6 – 7 ani -> Jocuri de carti copii

Jocuri de carti pentru copii

Jocuri de carti copii pentru alte varste:
 • Cavalerii expirati
  6 ani - 7 ani
  Jocul Cavalerilor expirati este o combinatie haioasa intre un joc de tip macao si un joc de tip razboi. Un joc captivant care cere in egala masura concentrare, intuitie, strategie si un dram de noroc.
 • Cine este acolo?
  6 ani - 7 ani
  Cine este acolo? este un joc educativ de carti, ce ajuta intr-un mod distractiv la dezvoltarea memoriei, spiritului de observatie, concentrarii si atentiei.
 • Gaseste-ti un prieten
  6 ani - 7 ani
  Jocul Gaseste-ti un prieten dezvolta capacitatea de observatie, de memorare si gandire logica ajutand la familiarizarea si invatarea notiunilor legate de gruparea elementelor dupa diverse criterii. Deasemenea copii invata sa recunoasca emotiile si diferentele dintre ele.
 • Mancati cuminti tot ce vi s-a gatit aici. V-am condimentat supa ca lumea cu sare si piper si cu tot felul de alte ingrediente, este totusi foarte important sa va tineti limba sub control. Va garantam ca in unele cazuri v-o va lua gura inainte. Un joc distractiv pentru toata familia. Este un joc de sine ...
 • În gospodaria taraneasca este mare harmalaie: Ce cauta porcii pe movila de balegar? Jucatorii incearca sa scape mai repede de cartile lor cu porci. Daca reusesc sa obtina prin adunare sau scadere valoarea cartii de pe masa, au dreptul de a da chiar doua carti deodata. Nu este usor.: daca vine taranul Vasile ...