Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteJocuri de echilibru pentru copii

Daca vreti sa cumparati un cadou pentru un copil de 4 ani, 5 ani sau chiar 6 ani, ar trebui sa luati in considerare un joc de echilibru.

Un joc de echilibru cere copilului atentie, indemanare dar in acelasi timp este si foarte hazliu. Dupa ce te-ai chinuit sa construiesti un turnulet, momentul cand totul se prabuseste este insotit de cele mai multe ori de zambete.

Si unde mai pui ca la aceste jocuri regulile sunt extrem de simple, ceea ce le face ideale pentru petreceri la care vin mai multi copii care poate nu cunosc jocul.

La joc pot participa si bunicii sau parinti, care de cele mai multe ori se vor dovedi mai stangaci decat copii, ceea ce le va da acestora din urma mari satisfactii. Acesta este si motivul pentru care jocurile de echilibru sunt recomandate si pentru copii carora vreti ca prin joc sa le cresteti increderea in fortele proprii. La un astfel de joc nu va fi nevoie sa va lasati babut in fata unui copil.  Adultii, cu mainile mai mari decat ai micutilor sunt si mai stangaci la astfel de jocuri.

Pe piata exista cateva jocuri de echilibru chiar reusite. Cele mai cunoscute sunt jocurile de acest gen de la Noriel, insa mai sunt si altele, dintre care turnul Jenga este cel mai bine vandut.

Noi vi le aratam pe toate mai jos si va dorim atente, indemanare si multa distractie!

 

Pentru alte idei de jocuri de societate pentru copii, jocuri de echilibru, jocuri de strategie, jocuri de memorie, jocuri de viteza de reactie perfecte pentru petreceri, va invitam sa viiztati si indexul nostru de jocuri de aici.