Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Jocuri copii 4 – 5 ani -> Jocuri de memorie

Jocuri de memorie pentru copii

Jocuri de memorie pentru alte varste:

Cautati animalute dragute, personaje haioase sau chiar fantome infricosatoare... toate intr-o gama larga de jocuri ce ii vor face pe copii sa-si puna la lucru abilitatile de observatie si memorie.
 • Detectiv privat
  4 ani - 5 ani
  Joc pentru fanii povestilor pline de mister. Joc de atentie si concentrare,dar si de viteza de reactie pentru copii.
 • Jocul curcubeu
  4 ani - 5 ani
  Jocul curcubeu învata copiii mici cum sa recunosca si sa numesca culorile. Pentru copiii mai mari este un joc de memorie. Jocul contine trei jocuri cu nivel de dificultate crescator, pe masura ce copii cresc.
 • Joc de memorie cu animale. Pe parcursul jocului copiii întorc doua cartonase simultan, daca se potrivesc le pot pastra, daca nu, vor fi puse la locul lor.
 • Joc copii Loch Ness
  4 ani - 5 ani
  Jucatorii acestui joc sunt turistii, care viziteaza tarmurile Loch Ness-ului din Scotia. Fiecare viseaza sa realizeze o fotografie foarte buna cu monstrul din Loch Ness. Jucatorul care reuseste sa faca cea mai buna fotografie este câstigator.
 • Pe varful unei ruine traieste fantoma batrana. Cativa copii indrazneti urca treptele incovoiate in cea mai mare liniste – fiecare vrea sa ajunga primul si sa trezeasca fantoma cu un „Buuu” rasunator. Fantoma cunoaste insa aceasta farsa veche si a vrajit in taina zarul, astfel incat copiii insisi se ...