Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Stropitoare de gradina pentru copiicarturesti.ro


Jocuri GraviTrax

Jocurile GraviTrax de la Ravensbirger sunt cu adevărat niște jucării educative, practic niște jocuri cu care experimentezi puterea gravitației.

 

GraviTrax este noul sistem Ravensburger STEM. Acest sistem STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică) este ideal pentru a predarea copiilor concepte și principii precum gravitația, magnetismul și energia cinetică. Ei trebuie să își folosească imaginațiile pentru a construi piese magnifice și pentru a pune în mișcare sferele gravitaționale. Circuite pline de distracție și învățare.

Cu GraviTrax înțelegerea fizicii va fi mult mai ușoară!

Sistemul de trasee GraviTrax poate fi extins la nesfârșit cu piese și plug-in-uri suplimentare. Cu GraviTrax, vă puteți dezlănțui creativitatea pentru a crea tururi provocatoare care respectă legile gravitației.

Hai, hai să mergem în lumea GraviTrax și să vedem toate noutățile care ne-au ajuns!

Starter-Set

Setul de bază GraviTrax Starter-Set este punctul de plecare pentru a accesa lumea fantastică a circuitelor din marmură. Dar nu se termină aici, vă puteți personaliza circuitul cu 2 seturi precum: Trax și Building și cu extensiile: Gravity Hammer, Looping, Cannon Magnetic, Catapult. În plus, accesoriile care sunt piese adăugate la circuitul dvs., vă permit să o extindeți la infinit!

Seturi de extinderi

Cu acest set puteți extinde sistemul de șenile din marmură combinând plăci suplimentare și alte elemente de montare cu setul dvs. de pornire GraviTrax. Câte ocoluri pot face marmura până la atingerea obiectivului?

Extindeți-vă piesele cu GraviTrax Trax. Combinați modulele de înălțime, curbele și șinele.

Personalizați-vă circuitul cu setul de expansiune Tunnels. Faceți marmura să dispară! Cu acest set vei crea factorul surpriză pe piesa ta.

Transportați marmura înapoi. Cu acest set vei ridica curtea de marmură la un nivel nou. Câte marmură vei transporta înapoi cu liftul?

Publicat de in jucarii pe 22 iunie 2020 | 47 vizualizari

 

Scrie un comentariu