Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Jocuri copii 7 – 8 ani -> Jocuri logice si de inteligenta

Jocuri logice si de inteligenta pentru copii

Jocuri logice si de inteligenta pentru alte varste:
 • Cavalerii expirati
  7 ani - 8 ani
  Jocul Cavalerilor expirati este o combinatie haioasa intre un joc de tip macao si un joc de tip razboi. Un joc captivant care cere in egala masura concentrare, intuitie, strategie si un dram de noroc.
 • Comoara ascunsa
  7 ani - 8 ani
  Comoara ascunsa este un joc de strategie educativ ce se adreseaza copiilor curiosi si curajosi care doresc sa faca noi descoperiri.
 • Joc copii Crabii
  7 ani - 8 ani
  Hai la pescuit de crabi! Nu doar cativa pentru cina, ci sa prindem o captura mare si sa o vindem in piata. Cei mai buni pescari vor cauta sa prinda bancuri de crabi, si nu vor pierde timpul sa prinda crabi solitari. Pescarul cel mai harnic va fi declarat castigator.
 • Joc copii Hooop!
  7 ani - 8 ani
  Un joc logic care este aproape abstract. Jucatorii încearca sa mute broscutele de pe frunza lor de start pe cea a adversarilor. Primul care reuseste câstiga. Dar atentie, sarcina nu e asa de usoara cum pare, jucatorii trebuie sa foloseasca podulete care se pot prabusi.
 • Joc copii Lupul si oile
  7 ani - 8 ani
  Aduna cat mai multe oi intr-un loc. Incercuieste-le cu un gard pentru a le proteja de lupul înfometat. Daca ai reusit, atunci esti castigatorul!
 • In jocul Oglinda din castelul bantuit copii s-au deghizat in fantome speriindu-se unul pe altul. Dar fara ca ei sa stie la joc participa si o fantoma reala. Scopul jucatorilor este sa determine care este adevarata fantoma si ce culoare are lumanarea fantomei. Pentru aceasta ei trebuie sa se foloseasca de ...