Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteJocuri pentru copii de 3 ani de la Beleduc

[nggallery id=153 template=galleryview images=0]
Continuam seria promisa a descrieriilor (chiar si sumara) a jocurilor de la Beleduc.

Astazi este randul jocurilor pentru copii de 3 ani.

Un prim joc recomandat incepand cu aceasta varsta este jocul cu catelusi Doggie Bones.

Este un joc de memorie si concentrare adaptat perfect copiilor atat de mici.

In acest joc copii vor intalni niste catelusi care si-au îngropat oasele în grădină și acum nici unul dintre ei nu-si poate aminti exact unde. Copiii au nevoie de o memorie bună și de concentrare pentru a ajuta catelusii sa-si gaseasca bunatatile.

Pe scurt, pentru a incepe jocul trebuie sa  ascundeti toate oasele colorate în boluri pe tabla de joc.

Pe rand, copii se uita impreuna cu catelusul lor sub bolurile de pe tabla pentru a gasi oasele care apartin fiecarui catelus.

Pentru alte idei de jocuri de societate pentru copii, jocuri de echilibru, jocuri de strategie, jocuri de memorie, jocuri de viteza de reactie perfecte pentru petreceri, va invitam sa viiztati si indexul nostru de jocuri de aici.
Pare un simplu joc de memorie, insa este atractiv pentru copii dat fiind regulile sale haioase.

Copii ascund fiecare oasele adversarilor sub bolurile de pe tabla de joc. Cand un jucator intoarce un bol pentru a incerca sa gaseasca oase apartinand catelusului sau (de aceeasi culoare), toti ceilalti copii trebuie sa fie atenti pentru a vedea daca nu cumva acolo se ascund si oase de culoarea pe care o are catelusul lor, astfel incat atunci cand le vine randul sa aleaga direct bolul cu cele mai mule oase de culoarea pe care o au ei.

Asadar daca doriti sa exersati memoria copiilor dvs,. insa nu sunteti adeptul invatatului a mii si mii de poezii si cantecele, incercati cu incredere jocurile de memorie pentru copii. Insa nu va opriti la clasicele memo game de care copii de plictisesc destul de repede, acestora lipsindu-le elementul hazliu, incercati si aceste jocuri care imbraca aceste exercitii de memorare si de concentrare intr-o forma haioasa.

Dat fiind pretul nu tocmai mic al acestor jocuri este bine de stiut ca ele permit si variante de joc pentru copii mai mari. In cazul acestui joc, regulile prevad pentru copii mai mari de 4 ani o varianta care solicita celor mici o oarecare straetgie si tactica in joc, pe langa exercitiul de memorie si concentrare.

A…si sa nu uitam, in acest week-end jocurile Beleduc sunt la reducere pe www.bestkids.ro.