Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestecarturesti.ro


Jocuri de indemanare, atentie, memorie, concentrare si tactica

Cele mai multe dintre jucariile care fac topul vanzarilor on-line nu prea au nevoie de prezentari si review-uri pe site-uri ca acesta. Ele se vand pur si simplu pentru ca beneficiaza de reclama TV. E suficient copilul sa le vada de cateva ori pe posturile de desene animate, le retine mesajul dupa care incepe si il inoculeaza in capul parintelui, care intr-un final cedeaza si cumpara ce dicteaza TV-ul.
Viata de zi cu zi ne lasa prea putin timp, noua ca parinti, sa discernem, sa alegem in functie de interesele de dezvoltare ale copiilor nostri.

De aceea ma bucur de fiecare data cand vad in oferta on-line (pentru ca in magazinele fizice nu prea ajung) si jucarii sau jocuri care pot contribui la o dezvoltare sanatoasa a copilului, promovand interactiunea prin joc dintre parinte si copil.

De aceea azi va spun ca pe bestkids.ro au aparut . Beleduc este un nume de referinta pe piata jocurilor pentru copii din Europa. Jocurile sunt foarte frumoase, cu imagini superbe, realizate din lemn si foarte trainice (se pot juca lejer 2 generatii de copii). Pretul insa este unul destul de neadaptat la piata romaneasca. Insa si aici e discutabil. Daca puteti da peste 130 -150 lei pe o papusa care plange sau pe un catel care merge, de ce nu am da acelasi pret si pe un joc care ne permite sa interactionam cu copilul, sa-l motivam sa gandeasca, sa-si dezvolte atentia, vocabularul, memoria, concentrarea. E o chestiune de alegere a parintilor. Copilul sigur ca va alege papusa sau catelul. Insa cu siguranta mai are cateva similare acasa. Poate numele sa diferere. Putem insa sa-l invatam sa mai aleaga si altceva. Si anume un joc.

Pacat ca cei de la nu ofera si o descriere mai detaliata a jocurilor. Descrierea este aproape identica la toate cele 13 jocuri. Vom incerca in zilele ce urmeaza sa scriem pentru voi o recenzie a fiecaruia, pentru a fi in masura sa faceti cea mai buna alegere. Pentru ca aceste jocuri chiar merita sa fie alese pentru copii dvs.

Pentru alte idei de jocuri de societate pentru copii, jocuri de echilibru, jocuri de strategie, jocuri de memorie, jocuri de viteza de reactie perfecte pentru petreceri, va invitam sa viiztati si indexul nostru de jocuri de aici.
 

 

Articole similare: