Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Ponei de jucarie de incalecat care mergeJucarie Arca lui Noe

Este bine stiut ca animalele sunt jucariile preferate ale copiilor. Iar cand aduni mai multe animale laolalta, obtii o jucarie cu care copii se vor juca mult timp.

O astfel de jucarie este Arca lui Noe. Poti face ca intamplarea prin care a trecut Noe sa prinsa viata in fata copilului tau cu o jucarie Arca lui Noe. Ai de ales din mai multe modele, atat mai simple, gen puzzl-uri simple cu animale , apreciate de copilasi de 1 an si jumatate, dar si mai elaborate care vor fi gstate si de copii mai mari care pot intelege si povestea lui Noe.


Sa nu uiti sa-i spui ca la final, cand Noe a ajuns in final pe uscat, a aparut curcubeul ca semn al promisiunii facute de Dumnezeu oamenilor ca nu va mai trimite un nou potop.

Orice jucarie arca lui Noe poate fi insotita de o carte cu Arca lui Noe. Deasemenea tema Arca lui Noe o putem gasi in doua jocuri foarte frumoase care antreneaza inteligenta copiilor. Ambele sunt jocuri gen solitaire, care se joaca singur, continand mai multe provocari logice pentru copii. Jocul Archelino este pentru copii mai mici, putand fi jucat chiar de la 3 ani, si jocul de la Smart Games pentru copii peste 6-7 ani.