Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteJucarie bebe maimutica buclucasa

Jucaria pentru bebelusi de la Bright Starts cu maimutica buclucasa este o jucarie care poate aduce multe bucurii lui bebe dupa ce acesta incepe sa stea bine in fundulet.


Simpatica jucarie este de fapt un butoias in care sta ascunsao maimutica. Aceasta stie sa se joace de-a v-ati ascunselea cu bebe. Se stie ca aceasta joaca este preferata bebelusilor. Sa te joci de-a v-ati ascunselea nu este doar o joaca pentru bebe, este un mod de a descoperi si de a invata. Astfel copiii invata ceea ce specialistii numesc permanenta, faptul ca un lucru continua sa existe chiar si atunci cand tu nu il mai vezi. Iar de aici bucuria revederii, bucuria bebelusului cand i te arati din nou.


In plus, noua jucarie de la Bright Stars cu maimutica buclucasa permita si joaca cu bilele, o alta joaca preferata a celor mici. Bebe da drumul bilelor prin capul maimutei si bilutele ies pe unul din cele 4 picioruse. Nu poti sti pe unde, asa ca distractia e garantata datorita surprizelor pe care le va avea bebe.  Va mai aratam si alte jucarii cu bile pentru bebelusi.