Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Masina de salvare cu BarbieJucarie Talking Tom


Ai un nou prieten foarte vorbaret: Tom. Jucaria talking Tom este foarte sensibil in prezenta unui prieten: daca il atingi pe frunte, burtica, picior sau oriunde ai pune mana, iti raspunde cu sunete haioase. Vrei sa-l faci sa rada? Trebuie doar sa-l gadili la picioare si incepe sa rada. Daca il lovesti prieteneste pe burtica iti va raspunde pe masura.

De asemenea jucaria Talking Tom de la Chatimals este o jucarie care imita vocea. Prin functia de inganare, tu ii spui ceva, iar Tom cel vorbaret iti va repeta pe o voce pitigaiata si extrem de caraghioasa exact ceea ce ai spus tu.
Cand becul rosu este aprins, vorbeste cu prietenul Tom, iar dupa ce se stinge becul, distreaza-te ascultand ceea ce iti va repeta pisica vorbitaore.

Pe langa faptul ca il va provoca pe copilul tau sa spuna cele mai trasnite lucruri, il va ajuta sa-si dezvolte limbajul, vocabularul, gandirea si creativitatea.
Repetand intocmai spusele copilului, Tom cel vorbaret este un prilej educativ de exersare a rostirii, a cautarii cuvintelor potrivite, a observarii feedback-ului direct pe care spusele noastre il au in auzul sau perceptia celor din jur.

Functiile Sunete App si Chatimals-Inganare pot fi folosite alternativ in rastimpul a 30 de secunde.
Functioneaza cu 3 baterii “AAA” / LR03 (incluse).

Jucaria Talking Tom este recomandata copiilor peste 4 ani.