Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Joaca de-a detectivii cu jocul Scotland Yard de la RavensburgerJucarii Bunchems

Bunchmes sunt niste jucarii pe care iti este foarte greu sa le descrii. Ca rol sunt niste jucarii creative, care incurajeaza copiii sa se joaca, sa creeze, sa incerce sa strice si iar sa incerce din nou.

Practiv, jucariile Bunchems sunt ca aspect niste pufisori de plastic care atunci cand se ating se prind unii de altii. Nu este nevoie de lipici, ei se prind intre ei prin periosrii care formeaza acesti pufisori. Dupa cum de usor de prind, pe atat de usor se si desprind.

De aceea noi i-am utilizat cu succes chiar la copiii foarte mici, de 2-3 ani, cu conditia sa nu ii duca la gura. Un alt avantaj al acestor jucarii creative este si acela ca sunt potrivite deopotriva atat fetitelor cat si baieteilor. Exista chiar seturi speciale pentru  masinute.

Ca orice jucarie creativa, si la Bunchems, exista o multime de seturi de joaca care includ acesti pufisori, mai multi sau mai putin, cu accesorii sau fără. Cele mai ravnite accesorii sunt ochisorii care se pot monta pe Bunchems, precum si seturile cu bumbisori Bunchems care lumineaza in intuneric, fiind fosforescenti,  sau masina care ansambleaza 3d pufisorii Bunchems.


Asadar iata de la ce magazine on-line puteti cumpara Bunchems.