Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestecarturesti.ro


Jucarii cadou sau cadouri de jucarie?


Una din marile bucurii ale copilariei este aceea de a primi cadouri! Ce copil nu se bucura atunci cand primeste un cadou?

In egala masura insa noi adultii trebuie sa-i invatam pe copii sa caute si emotia produsa de bucuria de a oferi un cadou cuiva drag. Ori perioada sarbatorilor care se apropie este un bun prilej de a-i invata pe cei mici generozitatea.

Ideea este sa le oferim copiilor jucarii cu care, jucandu-se, pot crea cadouri pentru cei dragi. Asadar vorbim despre jucarii pentru cadouri personalizate in care copiii vor pune toata bucuria jocului lor.

Iata cateva idei pentru “jucarii cadou de daruit”.

Un tablou mozaic decorativ poate fi un cadou inspirat pentru camera fratiorului nou sosit in familie sau pentru unchii preferati sau pentru nasi. Copiii construiesc decoratiunile dupa numere, potrivind fiecare placuta cu numarul corespunzator de pe foaia suport.

Mozaic delfin cu piese din spuma autoadezive cu 8 foi cu modele si doua rame pentru creatiile proprii Mozaic pestisorul auriu cu piese sclipitoare autoadezive pe suport de lemn cu agatatoare Mozaic fluture cu piese sclipitoare autoadezive pe suport de lemn cu agatatoare

Un cadou deosebit poate fi si aceasta rama foto pe care nepotii/copiii o pot decora ei insasi pentru ca apoi sa o ofere cu drag bunicilor/parintilor.

rama foto

Iar aceasta paturica quilt de la Alex Toys ce poata fi creata de copii cu un pic de rabdare si imaginatie poate fi cel mai calduros cadou pentru mama, bunica sau surioara cea mica.

paturica

Cu setul de la Alex Toys copii pot confectiona caciulite, fulare si poncho. Totul fara foarfece, fara ac si ata ci doar cu multa rabdare, inspiratie si caldura in suflet pentru a face celui drag un cadou care sa-i aduca bucurie in suflet.

Articole similare: