Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Idei istete de cadouri! Va prezentam o selectie a celor mai reusite si bune alegeri cand sunteti in cautarea unei jucarii pentru copii de 1 an

  • jucarii bebe
  • jucarii copii 1 an
  • jucarii copii 2 ani
  • jucarii copii 3 ani
  • jucarii copii 4 ani
  • jucarii copii 5 ani
  • jucarii copii 6 ani

jucarii copii 1 an

Jucarii copii 1 an – Centrele de activitate ofera celor mici multe posibilitati de a descoperi lumea in joaca. Combinatia de lumini si sunete stimuleaza dezvoltarea simturilor. Copii de 1 an invata despre relatia cauza-efect si capata curajul de a incerca singuri diverse situatii noi. Centrele de activitate pot fi atat sub forma unei masute de joaca dar si ca jucarie muzicale simple (vezi orchestra muzicala) sau un premergator cu multiple activitati pentru bebe.

Intre jucariile pentru copii de 1 an, imediat ce copilul capata autonomie de miscare, trotinetele si carucioarele vor deveni preferate micutilor. Unele caruciore pot fi chiar utilizate ca premergatoare.

Jucarii copii 1 an – jucariile de sortare sunt jucariile educative cele mai potrivite acestei varste. Ele trebuie sa fie simple, frumos si viu colorate. Incepand cu varsta de 18 luni copilul se poate juca incercand sa potriveasca forme geometrice.

Figurinele Tolo sunt foarte potrivite ca jucarii pentru copii de 1 an. Aceasta pentru ca sunt potrivite pentru manutele copiilor, sunt frumos colorate iar personajele sunt zambarete si expressive. In plus, figurinele sunt mobile, isi misca capul, bratele, piciorusele scotand un zgomot usor si placut in miscarea lor. Vor deveni primii prieteni ai copiilor!

Din lada cu jucarii a copiilor de 1 an nu ar trebui sa lipseasca nici puzzle-urile.
Este vorba de puzzle-uri extrem de simple la aceasta varsta. Insa chiar si asa, ele sunt foarte distractive si utile pentru dezvoltarea atentiei, concentrarii si memoriei celor mici.

Jucarii copii 1 an – jucarii cu bile – incepand cu varsta de 9 luni copii sunt extreme de atrasi de obiectele in miscare. De la aceasta vasrta incepand (si pana mai tarziu – pe la 5-7 ani) jucariile cu bile care se deplaseaza pe o pista sunt extreme de attractive.
Pentru copii de un an trebuie cautate jucarii cu bile simple, usor de manevrat si cu bile mari, astfel incat sa nu reprezinte un pericol pentru copii.Abrakadabra.ro

Libris.ro

bestkids.ro

Pentru bucuria copiilor, sustineti:


Programul „Serilor Copiilor”

Newsletter