Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteJucarii creative cu ciocanele si pioneze


Astazi va propunem un joc creativ, care speram noi va face deliciul baieteilor, desi nu este exclus ca si fetitele sa fie la fel de încântate.

Este vorba despre setul creativ cu ciocanel de la SES: Set Creativ Hammer-Tic sau cel de la Woodyland. Cei mici vor intra în joc usor punându-si la treaba imaginatia, fiind atrasi în primul rând de o modalitate de lucru specifica celor mari – fixarea unor piese pe tablita de lemn cu ajutorul unui ciocanel si a unor pioneze.


Cel mai ieftin este ciocanelul de la Abrakadabra si acesta contine 126 de piese colorate din lemn. Despre ciocanelul de la SeS, din pacate nu am gasit informatii privind numarul de piese. Dar probabil tot pe acolo.

Sa nu credeti ca este un joc ce atenteaza la siguranta celor mici. Nici vorba, pionezele un înteapa iar ciocanelul nu este greu pentru mânutele celor mici. Asa cum v-am spus, baieteii vor fi extrem de încântati sa intre în rolul tatalului sau al bunicului si sa mestereasca cu ciocanelul, creând diverse minunatii cu ajutorul formelor incluse.

Asadar, un joc placut si creativ care poate sa-i tina ocupati destul de mult timp, oferindu-va în acelasi timp oportunitatea sa-i învatati, în joaca, formele geometrice. Mai mult chiar, pentru cei mai micuti, puteti sa-i desenati dvs. pe hârtie diverse imagini folosind exclusiv forme geometrice (casute, copaci, masinute) pe care el apoi le va replica pe tablita de lemn utilizând ciocanelul si piesele din dotarea jocului.

Bineînteles, aceleasi obiective le puteti atinge si jucându-va pe o tabla tabla magnetica sau pe usa de la frigider cu un set de piese magnetice sau chiar folosind un set care le contine pe amandoua cum este acest set de la Galt sau simpaticul joc de creat si descompus imagini Eduludo.


Variantele sunt similare din punct de vedere al creativitatii si al beneficiul a familiariza copilul cu formele geometrice, însa setul cu ciocanel aduce un plus de originalitate care îi va surprinde placut chiar si pe cei care s-au plictisit de desenat cu formele geometrice pe frigider!

Articole similare:

Articole similare: