Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Stropitoare de gradina pentru copiiCe papusa Rapunzel poti alege de la Noriel

Rapunzel, frumoasa printesa cu parul balai, este printre preferatele fetitelor. Este indrazneata, isteata si are multe idei ghiduse! Un model adevarat! Nu este de mirare ca papusa cu Rapunzel sunt in topul preferitelor micutelor printese.

Pe rafturile magazinelor on-line veti gasi o multime de papusi Rapunzel. Unele mai scumpe, putine mai ieftine.

Noi ne-am oprit la Noriel si am facut cunostinta cu toate papusile Rapunzele de la ei. Va aratam diferentele intre ele si ce alternative aveti.

Cea mai ieftina papusa cu Rapunzel de la Noriel este papusa cu accesorii de par si perie care face bucle. Sunt mai multe modele, dar cu tot cu reduceri, preturile sunt sub 100 lei.


Diferentele de pret sunt mici intre aceste papusi si sunt date de cat de multe accesorii de par au. Daca nu le mai gasiti la Noriel, unde stocurile se epuizeaza repede datorita reducerilor, iata unde mai puteti incerca.


Daca bugetul poate depasi 100 de lei, mai gasiti la Noriel o papusa Rapunzel cu mai multe accesorii de par, unele chiar stralucitoare.


Si papusa Rapunzel toddler in varianta Noriel.


Daca va doriti o papusa Rapunzel mai sofisticata, gasim la Noriel o varianta mai ieftina ca pret daca ne uitam la alternative.


La alte magaizne, papusile Rapunzel sunt mai sofisticate, dar nu mereu foarte ieftine.