Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti pentru gemeniJucarii de baie Munchkin

Intrucat piciul s-a cam saturat de vechile jucarii de baie precum si de toate recipientele de sampoane si samponele pe care i le-am dat, am purces la o cautare a noutatilor in materie de jucarii de baie.
Nu am putut sa nu remarc jucariile de baie de la Munchkin.
Sunt inventive, atragatoare, haiose si distractive pentru cei mici. Si pe deasupra unele mai au si valoare educativa
Ma opresc la un top de 4 jucarii de baie care imi plac cel mai mult.

O jucarie de baie dus pentru copii. O idee foarte haioasa stiind fiind ce mult isi doresc cei mici sa-i imite pe cei mari. In plus, daca bebe se mai sperie inca de dus, aceasta jucarie de baie broscuta dus poate ii va ajuta sa isi invinga teama de baie. Broscuta va improsca cu apa cand copilul va apasa butonul verde, ceea ce pentru bebelusi inseamna exersarea relatiei cauza-efect.


O alta jucarie de baie care improasca apa este steluta de la Munchkin care este de fapt o fantana arteziana plutitoare.

Iar pentru ca piciul meu nu prea are rabdare sa se joace cu jucarii de sortat forme, voi incerca cu siguranta aceasta jucarie de baie conceputa tocmai in acest scop. Cand vrem sa ne jucam in camera cu jucariile de sortat forme, sunt prea multe atractii care ii distrag atentia. In baie insa s-ar putea sa am mai mult succes cu aceasta broscuta plutitoare. Imi mai place la aceasta jucarie ca o voi putea folosi si mai tarziu cand ma va ajuta sa-i explic cu exemplificare de ce plutesc unele obiectele pe apa.

Iar la final am lasat o superba jucarie de baie pinguin care face baloane de sapun.


Alte magazine on-line unde puteti comanda jucarii de baie Munchkin sunt urmatoarele.