Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Jucarii Fiher price ieftine -> Jucarii Fiher Price ieftine la reducere

Jucarii Fisher Price noi 2019

Intre jucariile noi de la Fisher Price ne-au atras atentia cateva pe care vi le recomadam cu drag.

Casa de marcat de la Fisher Price pe cat de simpla este pe atat este de eficienta in joaca copiilor. Aceasta este o jucarie educativa pentru asocierea culorilor si formelor, recomandata de la 2 ani. Este de asemenea potrivita pentru a invata relatia cauza-efect.


Fisher Price - Jucarie Casa de marcat -

Casa de marcat Fisher Price

Tot la categoria jucariilor care ii ajuta pe copii sa inteleaga relatia cauza efect va recomandam jucaria cu monstruletii Pop-Up.

Jucaria este foarte bine gandita intrucat pentru a determina aparitia monstruletilor copiii trebuie sa actioneze in mod diferit fiecare dintre cele 4 butoane. Ori la 6 luni, varsta de la care este recomandata jucaria, acesta nu este un lucru tocmai simplu. Insa daca copilul reusste inseamana ca isi pune la munca indemanarea, rabdarea – de a incerca si de ce nu chiar memoria si logica de a incerca miscarea ceruta de fiecare buton in parte in functie de forma diferita a fiecarui buton.


Fisher Price - Jucarie interactiva Monster Pop-up Surprise -

Jucarie cu monstruleti pop-up Fisher Price

O alta jucarie noua care ne place mult se adreseaza copiilor un pic mai marisori. Este vorba despre tablita de scris si socotit Fisher Price.

Este o jucarie foarte bine gandita. Prin butonii cu emoticoane stimuleaza copii sa se imprieteneasca mai usor cu notiunea de numar si cantitate. Tablita Fisher Price este practic o numaratoare moderna dar care are si un spatiu unde copii pot scrie rezultatul adunarilor si pot astfel sa exerseze nu numai operatia matematica in sine ci si scrisul.

In plus, forma compacta, cu butonii atasati de tablita fara a exista riscul sa cada si creionul magnetic legat de tablita, o face si o jucarie foarte potrivita pentru calatorii cu masina.


Fisher Price - Set de joaca Fisher-Price Tablita de calcul -

bestkids.ro

Produse similare: