Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Ponei de jucarie de incalecat care mergeJucarii Paw Patrol

Catelusul Paw Patrol este noul erou al micutilor.


Paw Patrol este un simpatic catelus super erou care se implica in misiunile foarte importante pentru a apara comunitatea Adventure Bay din noul seial de desene animate pentru copii Paw patrol.


In colectia Paw Patrol veti gasi niste simpatice plusuri, masinute care se transforma si sunt conduse de catelusi, seturi cu piste si multe altele.

Din echipa Paw Ptrol fac parte 6 catelusi curajosi: Chase, Rocky, Marshall, Skye, Zuma, si Rubble, care sunt condusi de un baietel de 10 ani, Ryder.

Paw Patrol imbina perfect abilitatile de rezolvare a problemelor, vehicule cool si catelusi draguti, astfel incat copii se vor bucura sa dea o mana de ajutor patrulei. Va puteti bucura micutii fie cu un set de joaca Paw Patrol sau cu o figurina Paw Patrol sau, mai nou cu un catelus de plus interactiv Paw Patrol


Intreaga colectie de jucarii Paw Patrol o gasiti aici.


Simpatia de care se bucura catelusii Paw Patrol i-a determinat pe producatorii de jucarii sa revina cu o noua gama de gaelusi de jucarie, la fel de mici ca si Paw Patrol si la fel de simpatici. este vorba despre seria de catelsui Pet parade de la Gioghi pretiosi.

Catelusii Pet parade sunt mici astfel incat pot fi luati cu usurinta oriunde. Sunt simpatici intrucat sunt foarte expresivi. Ei merg miscandu-si labutele intr-un mod natural,  clipesc din ochi si misca din codita prin rotirea butonului special .