Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Jucariile de plaja pentru copii

Jucariile de plaja pentru copii se gasesc pe toate drumurile. Fie ca le luati de la buticul din fata plajei fie ca le comandati pe internet, ele sunt cam la fel. Din experieta noastra insa va spunem ca oricate ati cumpara de pe internet, jucariile pentru copii cumparate de pe plaja vor avea intotdeauna mai mare priza la cei mici. Bucuria de a le primi pe nisip, la malul marii, este inegalabila chiar daca primesc o simpla galetusa cu forme de nisip.
Asa ca de ce ati cumpara jucarii de plaja pentru copii de pe internet. Pentru pret in primul rand. Vara, magazinele on-line, si mai ales cele mari ca emag, noriel, elefant se intrec in oferte la seturile de jucarii de plaja pentru copii.

Si apoi diversitatea. On-line poti gasi jucarii mai deosebite – cum sunt cele cu morisca de apa sau cu forme de inghetata, sau cu aragaz si gratar de picnic la plaja.


De asemenea foarte utile si practice sunt seturile cu jucarii de plaja care includ si carucior in care ele sa poata fi stranse si trasportate.
Si ca sa nu uitam si latura educative, noua ne-a atras atentia si un set de 10 galetuse care pot fi stocate in ordine crescatoare.


Ca sa nu mai  vorbim de setul de colorat nisip, nou aparut si care promite sa fie cea mai mare atractie in materie de jucarii de plaja in sezonul 2016.


Iar in final va mai dam un „pont”. Nu uitati sa strecurati in bagajul de vacanta si cateva pachete de carti de joc. Vor fi foarte utile cand veti dori sa stati sub umbreluta pe plaja. Jocurile de carti sunt foarte distractive, sunt potrivite pentru toata familia si pot crea momente extrem de amuzante si relaxante. O selectie frumoasa gasiti in magazinul on-line abrakadabra.ro. aici in sectiunea jocuri de carti pentru copiile veti gasi categorisite dupa varsta astfel incat sa va fie usoara alegerea.Asa ca, daca va hotarati sa cumparati on-line jucarii de plaja pentru copii, iata mai jos o selectie a celor mai ravnite seturi de joaca.