Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Joc capcana soriceilor scapa cine poateJucarii povestitoare

Jucarii povestitoare

Jucariile povestitoare, adica cele care spun povesti, au devenit deja un clasic al jucariilor timpurilor nostre. Nu exista sezon in care sa nu apara un animal de plus nou care spune povesti.Sunt simpatice si atractive aceste jucarii.

Si copiii si le doresc cu atat mai mult cu cat ele apar in reclamele TV.Inainte de a va arata unde gasiti aceste jucarii si incercand sa fim pozitivi in gandire ne permitem sa va facem niste recomandari care sa insoteasca orice achizitie a unei jucarii povestitoare.


Un prim sfat ar fi acela ca jucaria povestitoare sa nu inlocuiasca povestea de seara citita de unul dintre parinti. De acest obicei ar trebui sa se bucure orice copil, indiferent care are sau nu o jucarie povestitoare.

Un al doile sfat ar fi sa va folositi de dragostea pe care cei mici le au pentru jucariile povestitoare pentru a le spori vocabularul copiilor si capacitatea lor de a povesti. Asa cum ursuletul sau poneiul spun povesti, ce ar fi sa incerci sa spui si tu o poveste. Va pot ajuta si jocurile de compus povesti, care sunt dedicate copiilor mici.


Si acum parada jucariilor povestitoare care se regasesc acum in rafturile magazinelor on-line partenere.


Bubu Povestitor

bestkids.ro

Produse similare: