Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Masina de salvare cu BarbieAccesorii bebe

Jucariile de dentitie intre pareri despre distractie si necesitate

Cand vorbesti despre jucarii, cu totii avem parerea ca aceste produse ar trebuie sa fie destinate distractiei.

Nu este cazul insa pentru jucariile de dentitie. Dincolo de parerile celor sceptici, jucariile de dentitie pentru bebelusi sunt o necesitate. Ele ii ajuta sa isi calmeze durerile provocate de eruptiile dentare. In plus, jucariile de dentitie, fie ele inele gingivale, fie sub alte forme, fac parte din igiena dentara a bebelusului chiar inainte de a-i aparea primii dintisori.

Inelul de dentitie sau jucariile de dentitie vor fi atractive cand bebe incepe sa molfaie lucruri si sa duca orice la gura.

Jucariile de dentitie sunt in principal de doua feluri.

Unele care se umplu cu apa sau sunt gata umplute cu un gel si se tin la frigider. Acestea sunt utile in momentele eruptiilor dentare avand rolul de a calma momentan durerea. Nu sunt insa foarte usor de molfait pentru ca sunt mai dure, mai tari.Unele modele au si cutiuta de transport.


Cealalta categorie sunt jucariile sau inelele gingivale, de obicei facute din silicon sau cauciuc natural. Materialul din care sunt realizate, pe langa faptul ca este usor de molfait, are și efectul de a curăța puțin gingiile si limba bebelusului.

Va aratam cateva modele care sunt usor de tinut in manuta si de manevrat.


Cel mai apreciat de parinti si copii este inelul din cauciuc natural cu girafa Vulli. Special la acest inel este faptul ca este foarte usor de manevrat de manutele mici ale bebelusului. In plus, jucaria de dentie cu girafa are doua inele, cu texturi diferite, unul cu o suprafata mai rigida pentru perioada cand ies dintisorii si altul cu o suprafata cu bobite pentru calmarea gingiilor.


carturesti.ro

Produse similare: