Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povesteJucariile Make it sweet de la Noriel

Gama de jucarii Make it sweet de la Noriel include mai multe seturi de facut inghetata sau dulciuri cu ciocolata.

Jucariile Make it sweets vor fi un deliciu pentru copiii care adora sa bucatareasca alaturi de parinti. Sau pot fi o descoperire interesanta pentru cei care inca nu si-au descoperit aceasta pasiune.

Pentru cei care prefera inghetata, fetite sau baieti,  exista trei seturi Make it sweets: camionul de inghetata, inghetata pe bat si atelierul de inghetata. Toate cele trei seturi Make it Sweets au acelasi mecanism: torni amestecul de inghetata in camion sau in aparat si apoi, astepti putin si inghetata este gata. Nu ai nevoie de frigider, insa chiar vei obtine o inghetata adevarata.


Pentru iubitorii de ciocolata veti alege aparatul de ciocolata Chioco Surprize si seringa cu ciocolata.

Aparatul de ciocolata te ajuta sa faci forme de ciocolata: floare;fluturas, etc. Seringa de ciocolata te ajuta sa decorezi cu ciocolata biscuiti si alte prajituri pentru a obtine un aspect apetisant.


Pentru a vedea si oferta altor magazine cu jucarii de facut inghetata sau ciocolata, iata cateva sugestii in cele ce urmeaza