Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai mici


Lego -> Lego Duplo

Laboratorul Super Eroilor

Cod: 10921

Nr. piese: 30

Varsta: 2 + ani

  • Incurajeza imaginatia si c reativitatea prescolarilor cu aceste personaje faimoase din filmele Marvel de succes Avengers. Orice e posibil atunci când super eroii lucreaza împreuna în laboratorul lui Iron Man!
  • Copiii pot asambla laboratorul lui Iron Man – cu macara mobila, masa rotativa, cheie si panou de control – si li se pot alatura lui Spider-Man, Captain America si Iron Man pentru a face diverse reparatii si pentru distractie garantata!
  • Acest set distractiv pentru constructori LEGO si super eroi în devenire este dotat cu piese DUPLO destinate copiilor mici si reprezinta un cadou excelent pentru copiii mai mari de 2 ani.
  • Seturile de joaca LEGO DUPLO sunt un cadou ideal pentru prescolari. Acestea încurajeaza joaca creativa si sporesc dezvoltarea personala si gândirea libera, folosind scenarii din viata de zi cu zi, personaje familiare si animale adorabile.
  • Înca din 1969, jucariile educative LEGO® DUPLO® pentru prescolari au atins cele mai înalte standarde ale industriei, asigurându-se ca se pot utiliza usor de catre mâinile mici. Acest lucru garanteaza ca sunt consecvente, compatibile si se conecteaza cu usurinta de fiecare data.


Alte jucarii Lego Duplo: