Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Maimu stie Noriel

Va mai amintiti desenul animat Maimu Stie – maimu face?
Acum la Noriel exisat jocul Maimu Stie sau jocul cu profesorul Maimutica.


Maimu Stie este un joc cu o maimutica isteata care pune intrebari copiilor si dupa ce ei raspund maimutica isteata le indica raspunsul corect cu o banana pentru ca ei sa se poata verifica.
Jocul este un fel de joc cu intrebari si raspunsuri, oarecum asemanator jocului creionul fermecat, insa varianta cu maimutica si cele doua discuri care se invart este mult mai atractiva pentru copii.
Cum vi se pare? Super inventie! Noi zicem doar super joc, nu insa si super inventie pentru ca un joc fix la fel se gasea acum 2-3 ani in urma la Imaginarium, insa la un pret dublu decat la Noriel.

Un alt joc cu posibilitate de autocorectie similar, dar mult, mult mai ieftin este si jocul Primul meu test de la Granna


Si cu siguranta, unii dintre voi va veti aminti ca si pe vremea noastra exista un joc la fel (mai am inca unul prin garaj la parinti, in provincie – il caut si va arat si o poza).
Eu zic ca un joc care a trecut cu brio testul timpului si este inca produs in aceeasi forma ca acum mai bine de 30 de ani, sigur merita incercat!
Asadar, daca vreti un cadou de la Noriel pentru un copil de 3 ani sau 4 ani, nu uitati de jocul Maimu stie.