Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de poveste


O selectie a celor mai atractive masinute cu telecomanda. O galerie a celor mai dorite masinute cu radiocomanda, visul oricarui pusti.

Masinute cu telecomanda

 • Mini Monster Truck Big Pete este o masinuta cu telecomanda cu functii complete: are control al deplasarii inainte, inapoi, stanga, dreapta si reglaj al aliniamentului trenului de rulare fata. Mini Monster Truck Big Pete cu telecomanda tip pistol este realizata la scara 1:52, fiind atat de mica incat iti incap …

 • Masinuta cu telecomanda Audi A6 este o masinuta radiocomandata cu functii complete: control al deplasarii inainte, inapoi, stanga, dreapta. Masinuta Audi A6 dispune de reglaj al aliniamentului trenului de rulare fata si telecomanda tip pistol.

 • Masinuta telecomandata Audi TT se deplaseaza pe directia dreapta/stanga si reglaj al aliniamentului rotilor din fata. Masinuta telecomandata Audi TT este realizata la scara 1:40.

 • In realizarea masinutei Land Rover Discovery cu telecomanda tip pistol s-a pus mare pret pe detalii. De aceea, acest model cu telecomanda la scara 1:14 arata foarte realist. Masinuta cu telecomanda Land Rover Discovery beneficiaza de un sistem de suspensii independente pe fiecare roata, si de geamuri fumurii. …

 • Masinuta cu telecomanda Ferrari 599 GTO este realizata la scara 1:14 este disponibila la frecvente de 27 MHz si 40 MHz si are aproximativ 28 cm lungime. Masinuta dispune de telecomanda cu functii complete: inainte, inapoi, stanga, dreapta.

 • Masinuta telecomandata BMW Z4 este un model radiocomandat cu functii complete. Are control al deplasarii inainte, inapoi, stanga, dreapta. Masinuta cu telecomanda BMW Z4 are telecomanda tip pistol si este realizata la scara 1:12. Interiorul si exteriorul sunt reproduse in detaliu.

 • Masinuta cu telecomanda Audi Q7 are control al deplasarii inaine, inapoi, stanga, dreapta si reglaj al aliniamentului trenului de rulare fata. Masinuta radiocomandata are telecomanda tip pistol si sistem de suspensii independent pe fiecare roata. Interiorul si exteriorul este reprodus in detaliu, iar vopseaua …

 • Masinuta cu telecomanda Lamborghini Reventon este model impresionant: vopseaua metalizata, anvelopele de cauciuc, detaliile motorului, sunt doar cateva dintre aspectele care fac acest Lamborghini sa iasa in evidenta.

 • Masinuta cu telecomanda Volkswagen GTI are finisajele realizate astfel incat sa reproduca in cele mai mici detalii masina adevarata, la scara normala. Masinuta cu telecomanda Volkswagen GTI se deplaseaza fata/spate pe directia dreapta/stanga.

 • Camionul cu telecomanda de la BigBoysToys are remorca si cabina dotata cu doua sisteme de iluminat: faza si semnalizare. De asemenea, are sunete de pornire, marsarier, acceleratie si frana. Necesita 4 baterii tip AA si 1 baterie tip 9V (nu sunt incluse).

 • Masinuta cu radiocomanda LRP S8 BX 2 RTR – 18 Premium Nitro Buggy Motor cu benzina. Necesita 8 baterii AA pentru transmitator si 4 baterii AA pentru receptor.

 • Masinuta cu telecomanda Mercedes SLS are directie dreapta/stanga, reglaj al aliniamentului rotilor din fata si lumini: faza (deplasare inainte); stopuri (deplasare inapoi). Masinuta cu telecomanda Mercedes SLS are finisajele realizate astfel incat sa reproduca in cele mai mici detalii masina adevarata, la sca …

 • Masinuta cu radiocomanda LRP S10 Blast BX Non-RTR – 110 Non-RTR Non-Ready to Run. Dimensiuni masinuta 420 x 248 x 140 mm. Transmitatorul utilizeaza 8 baterii AA. Contine doar sasiul si rotile.

 • Masinuta cu telecomanda Audi Q5 are finisajele realizate de asa natura incat sa reproduca in cele mai mici detalii masina adevarata, la scara normala. Masina se deplaseaza fata/spate pe directie dreapta/stanga.
  Masinuta cu telecomanda Audi Q5 este realizata la scara 1:14.
  Carateristici:

  Deplasare fat …

 • Drift Car FlyingFish 1 este o masinuta radiocomandata cu motor foarte puternic RC540. Masinuta are amortizoare cu ulei, iar controlul electronic al vitezei (SP-03018) asigura un raspuns rapid la comenzi. Anvelopele tip slick, sunt speciale pentru drifting si au jante cromate.

 • Masinuta cu telecomanda Mercedes Benz CL se deplaseaza fata/spate pe directia dreapta/stanga. Are reglaj al aliniamentului rotilor din fata si telecomanda.

 • Masinuta cu radiocomanda LRP S10 Blast TX 2.4GHz RTR – 110 RTR este gata montata si pregatita pentru folosire. RunFrecventa 2,4 GHz.Dimensiuni masinuta 425 x 325 x 160 mm.Diferentiale fata si spate, din otel.Suspensie cu pistoane. Acumulatori long-life.

 • Masinuta cu telecomanda Nissan GT de la Rastar are aceleasi finisaje excelente cu care cei de la Rastar ne-au obisnuit, si functii complete: inainte/inapoi, viraj stanga/dreapta, faza si stopuri.

 • Masinuta cu telecomanda BMW Z4 are finisajele realizate astfel incat sa reproduca in cele mai mici detalii masina adevarata, la scara normala. Masinuta cu telecomanda BMW Z4 se deplaseaza fata/spate pe directia dreapta/stanga. Masinuta are reglaj al aliniamentului rotilor din fata si lumini: faza (deplasare …

 • Masinuta cu telecomanda Audi R8 este visul oricarui pusti: o masina sport, performanta, pe care o poate manevra inainte si inapoi, la stanga si la dreapta. Masina este construita la scara de 1:18 si necesita 4 baterii tip AA si 1 baterie tip 9V (nu sunt incluse).

 • Cine nu isi doreste sa conduca un coupe elegant? Unde mai pui ca in cazul versiunii la scara 1:14 nici nu esti incomodat de drumurile pline de gropi! Masinuta cu telecomanda Audi TT este disponibila in trei variante de culori: alb, negru sau argintiu metalizat.Abrakadabra.ro

Libris.ro

bestkids.ro

Pentru bucuria copiilor, sustineti:


Programul „Serilor Copiilor”

Newsletter