Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Masuta de scris pentru copii

Masuta de scris pentru copii in forma cu bancuta este un birou perfect pentru orice copil aflat la varsta prescolara.

Un astfel de birou ofera copilului un spatiu de lucru dedicat activitatilor care ecesita a fi derulate la masa, de tipul desenat, colorat, pictat, modelat.

Faptul ca bancuta este atasata de masuta de scris ofera avantajul de a folosi un scaunel pe masura copilului. de obicei cand se iau separat, este riscul ca ele sa nu fie corelate inducatnd o pozitie neadecvata a copilului la masa.


Sunt de preferat masutele de tipul biroului cu spatiu de depozitare, care ii ajut pe cei mici sa se invete ordonati. Spatiile de depozitare pentru screioane si hartii se vor dovedi extrem de utile. Cele mai bine realizate in acest punct de vedere sunt birourile pentur copii mici de la Step 2


O varianta mai ieftina de masuta-birou pentru copii mici sunt masutele simple, doar cu masuta si pupitru atasat, care insa au o suprafat de lucru mai mica si nu au spatii de depozitare a creioanelo, cariocilor, etc. Daca optati pentur aceasta varianta, sunt modele si cu desene cu personajele preferate ale copilului, cu Carc, cu Spiderman, cu Frozen, etc.


O alta varianta de masuta cu bancuta atasata sunt bancutele de lemn care se pot usor transforma in birou de lucru. Atat in varianta de birou cat si in cea de canapea, spatiul de depozitare generos isi pastreaza functionalitatea. Si aceste birouri au un design deosebit de placut, existand modele cu Winnie, cu Minnie sau cu Cars, etc.