Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Masina de salvare cu BarbieMicul romanas

Micul romanas este una dintre cele mai frumoase jucarii pe care le-am vazut in ultimii ani la reclamele TV.

Micul romanas este cald, dulce si frumos. Micul romanas este mielutul care spune Ingerasul alaturi de tine in fiecare seara la culcare. Micul romanas te incalzeste cand dormi si iti lumineaza visele.

Mersul la culcare nu va mai fi nici o problema, pentru ca orice copilas abia va astepta sa se reintalneasca cu Micul romanas.

Micul romanas va aduce magie seara la culcare poriectand stelute si fredonand melodii celebre precum cele din compozitii de Mozart, Brahms, Enescu sau Porumbescu.
Si anul acesta micul romanas continua traditia jucariilor care ii insotesc pe copii la culcare. Insa trebuie sa recunoastem ca dupa maimuta somnoroasa de anul trecut, Micul romanas este o jucarie foarte reusita.

De salutat este in primul rand ideea de a face o jucarie care sa ii apropie pe copii de traditia romaneasca. Si micul romanas in costum popular romanesc, spunand rugaciunea Ingerasul pe acorduri de Rapsodia Romana este un prim si important pas spre traditii. Credem ca va fi cadoul ideal pentru copii familiilor din diaspora.

Micul romanas are un pret in jur de 160 lei (in noiembrie 2014) si il puteti cumpara de la magazinele de mai jos.