Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de poveste


Lego -> LEGO Monkie Kid

Motocicleta Dragonul Alb

Cod: 80006

Nr. piese: 259

Varsta: 6+ ani

  • Tinerii eroi pot juca aventuri nelimitate cu acest set de joaca LEGO Monkie Kid 80006 care include Motocicleta Dragonul Alb a lui Mei, ascunzisul Clonelor Tauri, plus placa zburatoare a lui Monkie Kid.
  • Aceasta jucarie colectionabila include minifigurine LEGO Monkie Kid, Mei, Bob si Snort echipati cu arme, plus numeroase functii grozave care sa inspire batalii, inclusiv lansatoarele de proiectile ale motocicletei si aripile extensibile pentru modul de zbor.
  • Ascunzisul Clonelor Tauri are un post de paza cu 2 lansatoare de proiectile, o poarta cu flacari si o celula de închisoare. Fie ca se joaca pe cont propriu sau cu prietenii, copiii vor adora aceasta jucarie unica si creativa!
  • Acest set de joaca LEGO cu motocicleta contine 259 de piese si este un cadou super de zi de nastere, sarbatori sau oricare alta ocazie pentru copiii cu vârste de peste 6 ani.
  • Aceasta motocicleta LEGO de jucarie masoara peste 7 cm înaltime, 18 cm lungime si 6 cm latime, marimea perfecta pentru a fi purtata în ghiozdan împreuna cu alte minifigurine pentru a lua joaca la drum!


    Alte jucarii Lego Monkie Kid: