Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Papusa Baby Born cu Olita

Cu papusa Baby Born trebuie sa te porti ca si o mamica adevarat cu bebelusul ei.

Cand papusa Baby Born mananca trebuie sa umpleti castronelul cu 12 ml de apa si amestecati continutul unui pachetel de mancare pana ce dispar cocoloasele si incepe sa se ingroase. Papusa trebuie hranita ca un bebelus adevarat, adica tinand-o culcata pe un brat si hranind-o cu cealalta mana.

 

 


Imediat dupa hranire este absolut necesar sa curatati papusa pe interior.

Papusa Baby Born face la olita dupa ce a mancat.  Dezbracati-o, indoiti picioarele papusii si asezati-o pe olita apasand usor pe umeri, acest lucru determinand valva rezervorului cu mancare sa se deschida.Papusa Baby Bor bea apa. Numai apa plata. Nu se foloseste suc de fructe, lapte sau alte bauturi care pot deteriora interiorul papusii. Introduceti biberonul in gura cu tetina indreptata in sus si apasati usor pe sticluta. Poate bea 1/3 din sticluta pana sa-si ude scutecelul. Trebuie tinuta in pozitie dreapta.

Iata si un biberon interactive pentru papusica Baby Born.


Papusa Baby Born face pipi in scutec.  Dupa ce bea apa papusa uda pampersul. Puteti cumpara si pampers-uri sau scutece separate pentru papusica Baby Born precum si mancare separata pentru papusica Baby BornPapusa Baby Born face baita. Imediat dupa baita papusa trebuie curatata pe interior de resturi de sapun, sampon si alte substante care ii pot bloca tuburile interne. Exista chiar si o papusica Baby Born cu cadita si accesorii pentru baita.


Papusa Baby Born plange daca bea un biberon intreg cu apa deoarece numai astfel se umple rezervorul pentru lacrimi. Daca strangeti de mai multe ori bratul drept papusa incepe sa planga.

Papusa Baby Born rade. Daca strangeti usor bratul stang al papusii ea va rade. Pachetul contine: papusa Baby Born Magic Eyes (inchide ochii cand primeste suzeta speciala – inclusa), imbracaminte, un biberon cu rezerva, castronel cu lingurita, suzeta magnetica, olita, 1 pachetel de mancare, certificat de nastere. Papusa Baby Born este flexibila ca un bebelus adevarat. Necesita 2 baterii tip AA (nu sunt incluse). Imbracamintea papusii poate sa difere si puteti alege chiar si hainute separate.


Si pentru ca fetita sa pastreze hainutele papusii in ordine, foarte potrivit ar fi si un dulapior de haine.


     

    Noua ne-au placut mult patutul pentru papusica Baby Born, scuterul si scaunelul pentru papusica.


    Iti aratam maijos intreaga gama de papusi Baby Born si accesoriile pentru ea , precum hainute si pampers.

    Vedeti preturile la toate magazinele si astfel stiti de reduceri in timp real pentru a putea cumpara cel mai ieftin.