Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Papusa Ioana cu MP3


Papusa Ioana cu MP3 de la Bayer este in primul rand o papusa frumoasa! Cu siguranta insa ca nu ati alege sa o cumparati doar pentru atata lucru. Desi nu este putin avand in vedere ce fata inumana au, din pacate, multe dintre papusile care atrag astazi fetitele de pe la 3 ani, 4 ani incepand.

Papusa Ioana are insa si un MP3 cu care puteti inregistra melodia sau povestea preferata a fetitei. Aceaste functii de inregistrare ne fac sa ne gandim ca este foarte potrivita pentru un cadou pentru fetite de 3 ani, de 4 ani, de 5 ani sau chiar mai mult. Si inainte de a o darui puteti sa inregistrati un mesaj personalizat pentru fetita care va primi cadoul. Imaginati-va uimirea unei micute fetite care sa primeasca de la Mos Craciun o papusa care sa-i lase un mesaj personalizat de la Mos Craciun in care acesta o roaga diverse lucruri. Asadar puteti alege Papusa Ioana si ca un mesager de la Mos Craciun, un fel de scrisoarea de la Mos Craciun vorbita, sau chiar de la dvs. sau de la bunici.

Vedeti mai jos de unde puteti cumpara Papusa Ioana cu MP3. Va aratam si toate preturile pentru a vedea reducerile in timp real astfel incat sa puteti cumpara Papusa Ioana cat mai ieftin.