Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: De ce mai jucam jocul Piticot?Papusa Lisa de la Nicoro

Noua papusa Lisa de la Nicoro este o prezenta tare agreabila in lumea jucariilor. Lisa este o papusica interactiv pentru ca vorbeste si se misca. Daca o apesi pe burtica, Lisa iti povesteste despre experientele sale la scoala, despre cum si-a petrecut vacanta sau despre prietenii sai. Poate spune 50 de propozitii si este foarte flexibila pentru ca isi misca bratele, capul, umerii, mainile si genunchii.


Cum se zice, ne place fata ei, una de copilĀ  simpatic. Papusica Lisa este inalta de vreo 30 cm si vine cu o muultime de accesorii specific fiecarui model. O puteti gasi Nicoro in cele 4 modele. E un fel de papusa concurenta a papusii Maia de la Noriel. Veti gasi astfel o Lisa doctorita cu trusa, papusa Lisa cu animale pe care le iubeste si le ingrijeste, o Lisa turista care ii place sa calatoreasca mult, la fel ca si papusa Ioana cu troler, si o papusa Lisa zana cu frumoase aripi ca de fluturas.

Pentru cea mai buna alegere pentru cadoul de Craciun, va aratam si alte modele de papusi interactive. Cea ai noua este Bambolina Viola