Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Masina de salvare cu BarbiePapusa Picollina Kiss Me Baby


Papusa Picollina Kiss Me Baby este un bebelus de jucarie tare simpatic care gangureste foarte real incantand fetitele cu sunete ca  mama, papa, ras, chicotit, plans, tusit. Desi este doar un bebelus, simpatica papusa Picolina spune deja 100 de propozitii in limba romana.  Papusa Picollina este o papusa jucausa. Ii place foarte mult sa fie in miscare iar atunci  cand este aruncata in sus, papusa va rosti aleator diverse sunete: bebe, ras, plans, chicotit.

Ca orice bebelus, pentru a putea dormi bine, si bebelusul Picollina trebuie sa regugiteze, adica sa garaie. Papusa Picollina Kiss Me Baby are senzor tactil de garait amplasat pe spate.
Dar cea mai  simpatica functie este cea care ii da si numele Papusii, si anume functie de pupat. Atunci cand sunt atinsi obrajii sau gura bebelusului, se va auzi un sunet de pupic. La orice pupic primit, Papusa Picollina va raspunde la fel, cu un pupic dulce, dulce. Iar cand somnul vine, papusa se pregateste de culcare foarte repede. E suficient sa fie asezata in carucior sau in patut si imediat papusa Picollina Kiss Me Baby inchide ochii pentru a se culca.

Vedeti mai jos pretul pentru Papusa PIcollina Kiss me baby si unde sunt reduceri astfel incat sa o puteti cumpara cel mai ieftin.