Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai miciPapusa Sofia Intai

Papusa Sofia Intai  cu adorabila sa rochita violet va incanta orice micuta fetita care se viseaza printesa.

Va aratam mai jos cele mai frumoase modele si seturi cu papusa Sofia intai, pentru cea mai buna si usoara alegere.

Si pentru catoate fetitele o indragesc pe  papusa Sofia, fiecare merita o papusica Sofia intai.

Sunt modele pentru toate buzunarele. Mai mari, mai mici, toate sunt frumoase simereu gata sa iti fie prietene.

Pentru cele mai mici intre fetite, cea mai recomandata este papusica Sofia Intai de plus. Moale, numai buna de strans in brate, o poti lua cu tine oriunde, poti dormi cu ea, poti sta cu ea in pat, o poti pune in ghizdan, etc.


O papusica de marime potrivita este papusa Sofia Intai de 25 de cm sau de 10”. O gasiti in rochita clasica violet sau in rochita de gala sau regala, sau de primavera.


O papusica mai mare este modelul de 36 de cm si papusica Sofia cu functii sau cea muzicala, adica Papusa Sofia care canta. Pe aceasta Sofia Intai o gasiti in modele cu diferite accesorii, fie cu prietenele sale animalele, fie cu poseta, fie chiar si papusa muzicala,  adica o papusica Sofia Intai care canta.


Si ce ar fi papusa Sofia fara palatal sau sau fara prietenii sai animalutele. Iata mai jos cateva seturi de jucarie cu animalutele din serialul Sofia Intai dar si cu palatal regal al Sofiei, un palat de vacanta absolut spectaculos. Un set de joaca foarte inspirat, chiar daca nu la fel de spectaculos ca palatal sofiei, noua ni s-a parut un castel de carton al printesei Sofia pe care fetita il poate decora dupa bunul plac.