Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de poveste


Papusi

Cand te gandesti la un cadou pentru o fetita, indiferent ca este vorba despre un copil de 3 ani, de 4 ani, de 5 ani sau poate chiar mai mare, prima idee care vine in minte oricui este o papusa. Greul insa abia incepe, pentru ca nu este foarte usor sa alegi o papusa. Oferta depaseste cu mult modele papusilor clasice la care ravneam noi cand eram copii. Acum fetitele se pot bucura de papusi care canta, papusi care plang, papusi care rad, papusi care fac febra, papusi cu pampers si mai nou chiar isi pot crea impresionante colectii de papusi de portelan.

Si daca vi se pare ca toate sunt la fel, sa stiti ca este doar o impresie.
Un copil va putea oricand sa va explice de ce functiile de la papusa Maria difera de cele de la papusa Ioana, de ce bebelusul Baby Born cu olita este diferit de cel primit anul trecut care are doar biberon.

Si daca tot va este greu sa alegeti, mai aveti sansa de a va orienta spre o casuta pentru papusi. Aici oferta nu este la fel de bogata, insa de departe este la fel de atragatoare. Casutele pentru papusi sunt adevarate castele ale imaginatiei. Admirati-le si alegeti!