Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Carti mici pentru copiii cei mai miciPatut cu laterala detasabila

Patutul cu laterala detasabila a devenit din ce in ce mai cerut de parinti pe masura ce curentul de co-sliping a luat amploare si la noi.
Dincolo de a fi o moda, patutul cu laterala detasabila este un patut care raspunde natural nevoilor lui bebe de simti cat mai aproape caldura parintilor dar si nevoilor parintilor care isi doresc sa doarma cu bebe, oeferindu-i insa si siguranta in timpul somnului.
Pentru mamicile care alapteaza, in timpul noptii va fi mult mai usor cu un patut cu laterala detasabila

Asadar patutul cu laterala detasabila este ideal pentru acei parinti care prefera sa doarma langa copilasul lor, excluzand insa sa-si accidenteze copilui in timpul somnului. Patutul poate fi folosit si independent, dar si atasat la patul parintilor, prin demontarea uneia dintre laterale.

Nu sunt foarte multe modele care ofera insa aceasta facilitate. Cele mai multe le gasiti la magazinele pe care vi le aratam mai jos.

Patuturile Mesterel au majoritatea laterala detasabila. Pretul la paturile Mesterel cu laterala detasabila difera in functie de faptul daca patutul permite sau nu balansare, daca are sau nu roti, de dimensiuni, daca pot sau nu sa se tranforme si in patut pentru junior,etc.

Patutul bebe junior de la Mesterel este cea mai ieftina variant de patut cu laterala detasabila.


Patut laterala detasabila

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Celelalte modele patuturi cu laterala sunt modele de patuturi multifunctionale sau evolutive care se pot transforma chiar si in canapea sau birou.