Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Masina de salvare cu BarbieAccesorii bebe

Periuta de dinti degetar din silicon pentru bebe

In cazul bebelusilor, gingiile, ca si pielea sunt extrem de sensibile si delicate si produsele care vin in contact cu acestea trebuie alese cu cea mai mare grija. Ar trebui să începem să practicăm igiena orală pentru copiilor noștri chiar înainte de a ajunge sa apara primii dinți. Putem face acest lucru prin curățarea gingiilor și a limbii în fiecare zi după ce ii hrănim, la san dar mai ales dupa masa la biberon.


Pana la aparitia primilor dintisori, nu este nevoie de o periuta de dinti propriu-zisa. Vei avea insa nevoie de o periuta de dinti tip degetar pe care o vei pune pe degetul tau pentru a masa gingiile si limba bebelusului.

Oferta de astfel de periute de dinti pentr deget nu este foarte mare. Sunt doar cateva modele, dintre care ti le recomandam pe cele din silicon pentru ca sunt foarte moi si delicate cu gingia bebelusului. Cu acestea, nu doar cureti gingiile si limba ci realizezi si un usor masaj al gingiilor.


Aceste modele sunt insa indicate a fi folosite de la 6 luni.

Singura periuta tip degetar pentru care producatorul recomanda utilizarea de l varsta de 3 luni este periuta pentru bebelusi de la Baby Confort. Aceasta este si un produs cu un raport calitate pret bun. Pachetul de periute de la BabyConfort  include 3 periute pentru bebelusi, una tip degetar recomandata de la 3 luni la 12 luni, o periuta bebelusi pentru dintii de lapte si gingii (12-24 luni) si o periuta copii (+24 luni). Foarte important este faptul ca periuta pentru deget se sterilizeaza.


  Un model mai avansant ca tehnologie este periuta de dinti antibacteriana cu ioni de argint care ofera un masaj bland bebelusului si curata si gingiile in acelasi timp. Aceasta periuta de dinti care se fixeaza pe deget este fabricata in Germania si are eficacitate dovedita, fara aditivi chimic. Materialul este rezistent la saliva si transpiratie si corespunde standardului Ökotext 100.


   

   

   

   

  carturesti.ro

  Produse similare: