Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestePiramida bebelusi jucarie

Pentru ca mai demult am vorbit de jocurile tip piramida din lemn, am primit intrebari daca sunt potrivite si pentru bebelusi.

As spune ca nu, in primul rand pentru ca sunt grele si bebe se poate lovi cu ele. In plus au prea multe inele ori la aceasta varsta bebe trebuie sa capete incredere in fortele sale. O jucarie peste puterile sale il va invata sa se astepte mereu la esec, ceea ce nu este de dorit.

Pentru un bebelus de 9 luni si chiar si pana mai tarziu pana pe la un an un an si jumatate, o piramida de 3 inele este suficienta. Oricum dupa ce va mai creste mai potrvite sunt piramidele cu mai multe inele din lemn care ii permite exersezese ordonarea inelelor. Pentru bebelusi piramida este o jucarie care il ajuta sa introduca inelul pe stativ, ceea e ii va da un sentiment de reusita extraordinar. Ordinarea inelelor pe stativ este o sarcina care il depaseste acum si nu obtineti nici un beneficiu sa-l fortati.

Iata mai jos ce piramide pentru bebe gasiti in oferta magazinelor on-line.
Va mai spunem ca in topul vanzarilor conduce piramida bebe Fisher Price

Piramida bebelusi de jucarie preturi si modele

Pentru alte idei de jocuri pentru copii , jocuri de echilibru, jocuri de strategie, jocuri de memorie, jocuri de viteza de reactie perfecte pentru petreceri, va invitam sa viiztati si indexul nostru de jocuri de aici. Jocurile sunt grupate pe varsta.