Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Masina de salvare cu BarbiePiramida cu activitati de la Noriel Bebe

Piramida cu activitati de la Noriel Bebe este o jucarie educativa pentru copii bebelusi.  Activitatile propuse o fac potrivita pentru bebelusi de 9 luni  – 12 luni.

Piramida cu activitati Noriel Bebe are sase fete pline cu accesorii mobile, butoane, manete, bilute si forme pe care le poti actiona ca sa auzi sunete nostime, sa vezi forme, culori, lumini si efecte optice si sa declansezi interactiuni fascinante intre piese.

Toate activitatile stimuleaza intelegerea relatiei cauza-efect si incurajeaza copilul sa isi dezvolte indemanarea si motricitatea fina.

Jucaria este similara cu cuburile de activitati, insa, dupa parerea noastra, este mult mai ieftina ca pret. Pe piramida veti gasi inclusiv o jucarie cu rotie, o jucarie cu ciocanel si butoane de lovit, iar anumite jucarii au si melodii care pot fi pornite de copii la apasarea unor butoane.

 

Pe site-ul Noriel jucaria este recomandata de la 18 luni, insa avand in vedere activitatile de pe ea, credem ca va fi mai apreciata chiar mult mai devreme, practic dupa ce copilul poate sta in fundulet pentru a fi asezat in fata piramidei si a se juca la ea.