Jucarii recomandate ... de la parinte la parinte, pentru bucuria copiilor

Joaca-te istet! Citeste recomandarea zilei: Baldachinul pentru copii, un accesoriu de povestePiramida Educationala cu 3 cuburi

Piramida Educationala cu 3 cuburi

Jucarie educativa destinata copiilor mai mari de 1 an.

Aceasta jucarie dezvolta coordonarea ochi mana, simtul de observatie, atentia.

Setul e compus din 5 cuburi ce se aseaza unul peste celalalt, fiecare cub transformandu-se intr-un sortator de forme cu ajutorul carora cei mici vor invata sa deosebeasca animalele, figurile geometrice.

 

Pe piata sunt o multitudine de jucarii gen piramida de cuburi. Aceasta este un model simplu, doar cu cateva cuburi si cu sortator, ceea ce o face potrivita pentru copii mai mici, de 1 an sau 2 ani.

Mai sunt insa si modele cu mai multe cuburi, de obicei 10, cu numere si literele alfabetului. Acestea vor face deliciul unui copil de 3 ani care va fi incantat sa realizeze turnul inalt cat el. O colectie foarte bine realizata noi am gasit la cei de la Abrakadabra.ro.

Din colectia Abrakadabra.ro ne-a mai placut piramida cu animale in care fiecare cub este si o casuta pentru fiecare animal reprezentat, dar si piramida creativa in care cuburile pot fi si asezate in multiple feluri pentru a construi diverse cladiri datorita desenelor de pe una din fata cuburilor piramidei.

Noi va prezentam mai jos si alte piramide din cuburi pentru copii pe care le gasiti si la alte magazine on-line.